Élet-Stílus

Molnár Anikó: Valahogy elkényelmesednek mellettem a pasik

Life Tv
Life Tv
„Örömmel főzök, mosok, kiszolgálom őket, és azt hiszik, ez alanyi jogon jár.”

Nemrég ért véget Molnár Anikó kapcsolata, amiről beszélni sem nagyon szeretne. Úgy véli, a jövőben már csak azt a férfit mutatja meg a nyilvánosságnak, aki gyűrűt húz az ujjára. Mint mondja, általában ő dobbant a pasik mellől, akikkel nem találja a közös nevezőt, ha viszont mégsem, az exek rendre az ajtaján kopogtatnak egy újabb lehetőségért.

Idővel mindig rájönnek, hogy mit veszítettek, de akkor már késő. De egyébként nagyrészt én szoktam szakítani. Valahogy elkényelmesednek mellettem a pasik, mert örömmel főzök, mosok, kiszolgálom oket, és azt hiszik, ez alanyi jogon jár

mondta a Story magazinnak.

Az egykori Nagy Ő kissé bele is fáradt a kapcsolatokba. Az egyik nagy szerelme egy átbulizott éjszaka után soha többé nem kereste, Bochkor Gáborral pedig annak idején házasságot és gyereket terveztek, de végül nem jöttek be a számításaik.

Gáborral esküvőt terveztünk, és sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk. Ő kezdeményezte mindkettőt, majd semmi sem lett belőle. 2005 óta nem is beszéltünk egymással. Pedig hihetetlen mély érzésű ember, aki nagyon tud szeretni, csak sajnos nem tartósan

– magyarázta.

A szerelemről ugyan nem mondott le, Molnár Anikó kijelentette, hogy nőként nem hajlandó udvarolni a férfiaknak, és nőtársainak is azt tanácsolja, hogy ne kapkodják el a párválasztást, és ne rohanjanak bele rögtön a házasságba vagy a gyerekvállalásba. Mint mondja, neki kétszer adatott volna meg, hogy édesanya legyen, de tudta, hogy mindkétszer egyedül maradt volna a gyerekkel. Azóta elfogadta, hogy sosem lesz belőle anya.

46 évesen most már csak egy társat keresek, akivel a hátralévő éveket tartalmasan tudjuk eltölteni. Aki jóban-rosszban mellettem áll, és aki nem az ismertségemet, hanem engem, Molnár Anikót szeret.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Story Magazin (@storymagazin_hu) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik