Élet-Stílus

Tóth Gabi szerint közismert emberként vigyázni kell, mit mond arról, mennyit segített a menekülteken

Magyarán: nem akarta nagydobra verni.

A TV2 jótékonysági gálaműsorában, a Neked énekelekben fog felbukkanni hamarosan Tóth Gabi. A műsorban az ukrán menekülteknek gyűjtenek adományokat, az estet produkciókkal színesítik majd. Az énekesnő fellépése előtt beszélt arról, hogy ő hogyan segítette a menekülteket, de állítása szerint óvatosan kell fogalmaznia, mert szeretné elkerülni, hogy azt gondolják, magát akarja fényezni.

Én azért az elmúlt hetekben a háttérben komoly csapattal önkéntesi munkát végeztünk, csak az ember nagyon figyel arra közismert emberként, hogy mennyit osszon meg ebből, mert ezt nem azért csináljuk, hogy kifelé pakoljuk, hanem azért, hogy segítsünk. De nekünk ismert emberként a szakmában van egy olyan nagyobb kapcsolati tőkénk, amivel könnyebben tudunk megmozgatni nagyobb erőket, ezért első dolgom volt, hogy felvegyem a határon önkéntesekkel a kapcsolatot, és amilyen kérdés, kérés van, azt tudjam teljesíteni

– fogalmazott Tóth Gabi, aki hozzátette, nem csak kétkezi munkával akart segíteni a menekülteken, hanem egy szép produkcióval is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik