Élet-Stílus

Zámbó Krisztián Tóth Andinak: Sokak szívébe belopnád magad, ha elénekelnél egy Zámbó Jimmy-dalt

Life Tv
Life Tv
Nagyon tehetségesnek tartja az énekesnőt, de furcsállja, hogy a Zámbó Jimmy emlékesten Cserháti Zsuzsát énekelt.

A Csepeli Munkásotthonban szombaton Zámbó Jimmy emlékestet tartottak, ahol többek között Tóth Andi is fellépett. Az énekesnő a többiekkel ellentétben egy Cserháti Zsuzsa dalt adott elő, ami iránt Zámbó Krisztián Instagram történetben fejezte ki ellenérzéseit, ám ezt a felvételt hamar törölte is az oldaláról.

Kapcsolódó

Egy hírportál szemléje szerint Zámbó Krisztián utálta Tóth Andi előadását, ezt ma ő maga igyekezett megcáfolni. Instagramján arról beszélt, hogy szó sincs arról, hogy nem tetszett neki az énekesnő előadása, csupán jobban örült volna annak, ha az édesapjától választott volna dalt, ahogyan azt a többi előadó is tette az emlékesten. Hangsúlyozta, hogy nagyon tehetségesnek tartja Tóth Andit, akit állítása szerint privátban is megkeresett az est után, hogy elmondja neki a gondolatait.

Szerintem biztos lesz rá alkalom, hogy majd valamikor egy Jimmy-dalt hallhassunk Tóth Anditól, mert ezt még senki nem tette meg. Tudom, hogy nem a te stílusod, de hidd el nekem, hogy nagyon sok embernek belopnád a szívébe magad, ha egy nő, aki gyönyörűen énekel, elénekelne egy Jimmy-dalt. Itt volt rá a lehetőség, ez az egy, amit picit sérelmeztem

– mondta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik