Élet-Stílus

Sokmillós budapesti lakást hagyott volna Varnus Xavérra egy szerelmes rajongója

Az orgonaművész viszont nem fogadta el az ajándékát.

Varnus Xavér a minap Kadarkai Endre vendége volt a Klubrádióban, ahol elmesélte, hogy élete során többekkel találkozott már, akik belezúgtak az imázsába, ő viszont sosem élt vissza az ilyen helyzetekkel. Akkor sem, amikor egy rajongója plátói szerelemből úgy gondolta, hogy ráhagyja a Király utcai lakását.

Az illető hölgy cselekedete mögött nem a saját szerény művészetem iránti tisztelet húzódott meg, vagy a törekvéseim megbecsülése, hanem egyértelműen egyfajta eltitkolt és másnak hazudott szerelem. Innentől fogva egészen más lett a dolgok színezete, mert dzsigoló nem vagyok

– mondta az orgonaművész, aki természetesen visszautasította a nő ajánlatát. Hozzátette viszont, hogy szerinte a személye képes fényt vinni a csendes hétköznapokat élők életébe.

Amikor megjelenik egy olyanfajta paradicsommadár, amilyen én vagyok, akkor nyilvánvalóan ez, hogy is mondjam, a fiatalkori vágyaknak az újjáéledését jelenti sokak számára.

Varnus Xavér egyébként hamarosan visszatér Kanadába, ahol nemrég egy orgonát hagyományoztak rá, amihez megvette a hozzá tartozó templomot is. A katedrális méretű épületben menekülteket szeretne fogadni, akiknek napi kétórát zenélne is.

Kapcsolódó
Varnus Xavérra hagytak egy orgonát, megvette hozzá az egész templomot és menekülteket fogadna benne
„Talán még örülnek is, hogy napi két órát orgonálok majd nekik” – mondja a zeneművész.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik