Élet-Stílus

Erdélyi Mónika, Ördög Nóra és Krausz Gábor is szerepel a Szerencsekerék új évadában

TV2
TV2
A műsorvezető most is Kasza Tibi lesz.

Április 11-én érkezik a Szerencsekerék című műsor legújabb évada a TV2-n, mely megújított verziója tavaly tért vissza a csatorna képernyőjére. A Szerencsekerékben továbbra is minden adásban két civil versenyző mellett egy-egy sztár is próbára teszi a tudását.Többek között olyan hírességek pörgetik meg a kereket, mint Jakupcsek Gabriella, Fresh Andi, Ördög Nóra, Erdélyi Mónika, Bódi Margó, Krausz Gábor, Stohl András vagy Curtis. 

A Szerencsekerék ízig-vérig szórakoztató műsor lett, rengeteg nevetéssel, izgalmas feladvánnyal, nagyon sok drámával, az új epizódok alatt a nullázások, a sorsfordító pillanatok sokkal intenzívebben vannak jelen. Egy még szórakoztatóbb, még feszültebb és olykor bizony drámákkal, könnyekkel teli adások várnak a nézőkre. Aki eddig szerette a műsort, biztos vagyok benne, hogy a most még jobban fogja szeretni

– nyilatkozta Kasza Tibi, aki ebben a szériában is műsorvezetőként funkcionál. A háziasszony az előző évadból ismert Sydney van den Bosch lesz, aki szereplésével kapcsolatban elmondta, már sokkal rutinosabban mozog a kamera előtt.

Az új epizódokban sok olyan pillanat volt, amikor engem is elragadtak az érzelmek, vannak személyes kedvenceim, emellett idén is rengeteg olyan pillanatot tartogat a Szerencsekerék, amire talán nem számítanak a nézők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik