Élet-Stílus

A fél arcáról letörölte a sminket egy fiatal nő, hogy megmutassa, miért festette magát egész életében

Peter Dazeley / Getty Images
Peter Dazeley / Getty Images
Maia Grayt rengetegszer gúnyolták, zaklatták gyerekkorában az arcbőre miatt. Középiskolásként sminkelni kezdte magát, majd gyorsan szokássá, aztán függőséggé vált, hogy egy festékréteg mögé rejtőzzön. Nemrég azonban rájött, hogy ha így él, azok nyertek, akik annyit bántották.

A 27 éves Maia Gray kamaszkora óta küzd, cisztás pattanásokkal. Az iskolában sokat csúfolták, zaklatták a bőre miatt mindaddig, amíg egy osztálytársnője azt mondta neki, sokkal szebb lenne, ha sminkelné magát. Hazament és addig könyörgött az édesanyjának, amíg megengedte, hogy festeni kezdje magát – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Maiánál először szokássá, majd függőséggé vált a sminkelés. Soha senki, még a közvetlen családtagjai sem láthatták a festék nélküli, természetes önmagát.

A fiatal nő nemrég rájött, hogy bár kisminkelve mindenki szépnek látja, senki sem ismeri őt valójában.

Elege lett a rejtőzködésből, úgy érezte, azzal, hogy festi magát, azoknak ad igazat, akik korábban gúnyolták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M A I A ♡ ACNE POSITIVITY (@its_just_acne) által megosztott bejegyzés

A fiatal nő nemrég úgy döntött, felhagy a sminkeléssel és a valódi önmagát mutatja a világnak. Létrehozott egy Instagram-profilt mellyel célja, hogy másokat is arra bátorítson, vállalják fel önmagukat, és megmutassa, a valóság nagyon nem olyan, mint amilyennek a közösségi portálokon tűnik.

A közösségi média hazugság. Az emberek életének legjobb pillanatait mutatja felnagyítva. De nem mindenki száz százalékosan boldog minden pillanatban. Nem mindenki élvezi élete minden napját. Nem mindenki ébred úgy minden reggel, mint egy szupermodell

– mondja Maia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik