Élet-Stílus

Nemcsak Chris Rockot pofozta fel Will Smith, hanem a komikus turnéjának jegyeladásait is

Neilson Barnard / Getty Images
Neilson Barnard / Getty Images
Bár sokan vannak, akik szerint ízléstelen volt a komikus színész poénja a hétvégi Oscar-gálán, az incidens után rengetegen voltak olyanok is, akiknek pont a pofon hozta meg a kedvét ahhoz, hogy jegyet váltsanak a színész új élő műsorára.

Az idei Oscar-gála legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor rosszul sült el Chris Rock az egyik Jada-Pinkett Smithen csattanó poénja, ami miatt a színésznő férjének, Will Smithnek el is sült a keze az élőben közvetített díjátadó színpadán, a taslija pedig egyenesen az est házigazdájának arcán csattant.

Az incidens egyáltalán nem vette el Chris Rock kedvét a színpadtól, hiszen a héten indul útjára Ego Death World Tour (Ego halál világturné) névre keresztelt stand-up előadása, mellyel öt év kihagyás után jelentkezett.

A Variety arról ír, hogy a hétvégi pofon kifejezetten jó hatással volt a ruené jegyeladásaira, és nemcsak az eladások számát pofozta fel a balhé, hanem a jegyárakat is.

Az egyik másodlagos jegyértékesítési piactér, a TickPick arról számolt be, hogy egyik napról a másikra több jegyet adtak el a komikus turnéjára, mint az elmúlt egy hónapban összesen. Emellett azt is állítják, hogy a jegyárak vasárnap este óta megugrottak: március 18-én még 46 dollár (16 ezer forint) volt a legolcsóbb jegy, a díjátadó utáni napon pedig 341 dollár (116 ezer forint).

Rock március 30. és április 1. között hat műsort ad a bostoni Wilbur Theatre-ben, mielőtt április 2-án hivatalosan is elindítja az Ego Death World Tourt. A humorista ezután több mint 30 amerikai városba utazik el, az utolsó előadás pedig november közepén lesz Los Angelesben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik