Élet-Stílus

Hetedik közös gyerekét várja Alec és Hilaria Baldwin

Kevork Djansezian / Getty Images
Kevork Djansezian / Getty Images
Instagramon jelentették be a hírt.

Alec és Hilaria Baldwin hat közös gyereket nevelnek, ősszel pedig megérkezik a hetedik is. Minderről a jógaoktató Instagramon számolt be egy videóval, ami közvetlenül azután készült, hogy a gyerekeiknek elmondták, újabb testvérrel bővül a családjuk.

Az elmúlt évek megpróbáltatásai után egy izgalmas és hatalmas meglepetés vár ránk: ősszel újabb Baldwinito érkezik. Biztosak voltunk benne, hogy a családunk teljes, és nagyon örülünk ennek a meglepetésnek. Megosztom veletek azt a pillanatot, amikor elmondtuk a gyerekeknek – amint látjátok, nagyon izgatottak! Az új babánk nagyon fényes pont az életünkben. Áldás és ajándék ilyen bizonytalan időkben

– írta Hilaria Baldwin, egyúttal bejelentve, hogy visszatért a közösségi oldal-detoxról, amibe március elején kezdett bele.

Kapcsolódó

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés


A pár hatodik gyereke, Maria Lucia egyébként (valószínűleg béranya segítségével) 2021 márciusában született, hat hónappal azután, hogy Alec Baldwin felesége életet adott Eduardo nevű fiuknak. Hogy a hetedik baba milyen úton érkezik a családba, azt egyelőre nem tudni, Hilaria Baldwin viszont 24 óráig elérhető Instagram történetében a People azon cikkét osztotta meg, melyben azt írják: várandós.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik