Élet-Stílus

Rácz-Gyuricza Dóra már most tudja, hogy a kislánya születése után pszichológushoz fog járni

RTL Klub
RTL Klub
Függetlenül attól, hogy kialakul-e nála szülés utáni depresszió, lassan kilenc hónapja folyamatos változásokon megy keresztül, ami után elkelhet a profi segítség.

Rácz-Gyuricza Dóra jelenleg 34 hetes terhes, alig egy hónapja van hátra a szülésig. Az influenszer a minap Instagramon tartott kérdezz-feleleket, ahol 24 óráig elérhető válaszokat adott követőinek. Később egy beszélgetés képernyőképét is megosztotta, melyben arról írt, hogy már előre eltervezte, hogy szülés után pszichológushoz fordul majd.

Abszolút tervezem, hogy ígyis-úgyis el fogok menni pszichológushoz, ha megszületett a kicsi. Függetlenül attól, ki fog-e alakulni depresszió. 9 hónapig folyamatosan változunk külsőre-belsőre, de az az elvárás, hogy a szülést követő napon már úgy kellene viselkednünk, mint a terhességünk előtt… a testünk pedig lehetőleg heteken belül legyen ugyan olyan

– írja Rácz Jenő felesége, hangsúlyozva, hogy a legnagyobb elvárást önmagunkkal szemben támasztjuk, segítséget vagy tanácsot kérni pedig nem szégyen, főleg egy ilyen hatalmas változás után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik