Élet-Stílus

Krausz Gábor a Will Smith pofonról: Az erőszak nem megoldás semmire, de nem lehet következmények nélkül mocskolódni

TV2
TV2
Tóth Gabi férje Instagramon osztotta meg gondolatait a követőivel.

Magyar idő szerint ma hajnalban 94. alkalommal osztották ki az Oscar-díjakat, a gálán azonban egy váratlan pofon is elcsattant, méghozzá szó szerint. A műsorvezető ízlésesnek találta Jada Pinkett Smith kopaszságán viccelődni – csakhogy Will Smith neje alopeciában szenved, azért hullik a haja. Miután Chris Rock kifejtette, hogy szerinte a színésznő mennyire jó választás a G. I. Jane 2 főszerepére, Will Smith komótosan felsétált a színpadra és lekevert neki egyet, később pedig a helyéről kiabálta neki, hogy ne merészelje a szájára venni a feleségét.

Kapcsolódó

Az esemény azóta a konkrét világsajtót bejárta, nemrég pedig Krausz Gábor is kifejtette az ezzel kapcsolatos gondolatait. 24 órán át elérhető Instagram történetében arról írt, hogy szerinte az erőszak semmire sem megoldás, mocskolódni viszont nem lehet következmények nélkül, főleg nem valaki más betegségén élcelődni.

Akár »Hollywood«, akár nem, az erőszak nem megoldás semmire. De ebben a kurva nagy PC világban is tartsuk tiszteletben a másikat, főleg ne poénkodjunk betegséggel. Egy szar poén kedvéért pláne nem. Erről a pofonról beszéltem nemrég. Nem lehet következmények nélkül mocskolódni a szólásszabadság nevében. Nem lehet!

hangzik a séf gondolatmenete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik