Élet-Stílus

Minden nap leköpték az autóit, bosszút állt a kereskedő

A biciklist vélhetően az zavarta, hogy a kocsik elfoglalják a kerékpársávot.

Egy biciklis nap mint nap leköpte az Auto James járműveit a belgiumi Limburg tartományban. Az autókereskedés menedzserének, Mesut Kurtulusnak elege lett a kerékpárosból, és elhatározta, hogy megleckézteti – számolt be a Mirror.

Kurtulus elmondása szerint a biciklis hónapok óta minden egyes nap leköpdöste az autóit, akárhányszor arra haladt. A személyzet sokig nem tudta, hogy miért vannak folyamatosan nyálfoltok a kocsikon, aztán megnézték a biztonsági felvételeket, és megtalálták a tettest.

A menedzser az egyik napon a sarkon várta a kerékpárost, akinek fogalma sem volt arról, hogy az autókereskedés egyik munkatársa vár rá. Kurtulus fogott egy vödör vizet, és nyakon öntötte a férfit, aki tetőtől talpig átázott. A „bosszút” videóra is vette, a felvételt pedig megosztotta az interneten.

@vlaamsebelastingdienst dash niehh ghoee hee #limburg #accent #heusden #heusdenzolder #karma ♬ origineel geluid - VLABEL

A felvételen látható, hogy a köpködő csuromvizesen továbbhajt, csak egy picit lassít le.

Kurtulus azt mondja, hogy nem tudja, hogy, pontosan mi a férfi baja, de azt gyanítja, hogy zavarja, hogy az autók eltakarják a kerékpársávot.

Ha valakinek problémája van velünk, nyugodtan hozzánk fordulhat, és megtaláljuk a megoldást. De amíg nem tudjuk, mi a baj

– mondta Kurtulus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik