Élet-Stílus koronavírus

„100 ezer fontot kerestem azzal, hogy kamera előtt tesztelem magam Covidra – a rajongóim imádják”

Az OnlyFans egyik konkurensét használó brit fiatal, Kitty a felnőtt tartalmai mellett a tesztvideóival, sőt a használt tesztjeivel is nagyot szakít.

Egy erotikus tartalmakat gyártó angliai modell azt állítja: eddig 100 ezer fontot, azaz közel 45 millió forintot keresett azzal, hogy az előfizetői számára olyan videókat gyárt, amelyek azt mutatják be, ahogy felnyúl az orrába, és leteszteli magát koronavírusra.

A Mirror által bemutatott Kittynek több ezer feliratkozója van a Fanvue nevű – az OnlyFans babérjaira törni kívánó – platformon, akik szerinte imádják nézni a tesztvideóit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@kittynacre) által megosztott bejegyzés


A fiatal nő korábban is sokat posztolt a közösségi médiában, innen eredt az ötlete, hogy felnőtt tartalmak gyártásával is kereshetne pénzt, de az elmúlt időszakban annyi koronavírustesztet végzett el magán, hogy úgy érzi, már teljesen profivá vált benne. „Csak a laterális áramlási tesztekről készült tartalmaimból több ezer fontot kerestem” – mondta a lapnak a gyorstesztekkel gyorsan és sokat kereső modell.

Dolgozni kell, de hűséges rajongói bázist építettem ki, akik folyamatosan visszajárnak a folytatásért.

Arról, hogy hogyan találta meg ezt a piaci rést, azt mesélte: akkor világosodott meg, amikor az egyik rajongója egyszer a használt bugyi helyett egy használt Covid gyorstesztet kért tőle, amiért aztán szép összeget fizetett neki.

Szóval ha van rá igény, nemcsak a tesztekről készült videókat értékesíti, hanem a használt teszteket is.

Kittynek több mint 300 ezer követője van az Instagramon, és mostanra már több száz gyorstesztjéről készített videót azoknak a követőinek, akik fizetni is hajlandók a tartalmaiért.

Belénk sulykolták, hogy rendszeresen teszteljünk, szóval jó kislány voltam, és azt tettem, amit mondtak. Az emberek csak szeretik nézni, ahogy csinálom őket, és én szívesen megadom nekik, amit akarnak

– fogalmazott a fiatal nő, aki úgy érzi, azért is fontos, amit csinál, mert a videóival felhívja a figyelmet a rendszeres tesztelés fontosságára.

És hogy a koronavírust mekkora veszélynek tartja, azt az is jól példázza, hogy a tesztvideói eladásából befolyt pénz egy részéből Nemzeti Egészségügyi Szolgálat, azaz az NHS jótékonysági szervezetét támogatja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik