Élet-Stílus

Rezes Judit egyszer sztriptízelt Szabó Győzőnek, aki csak annyit mondott: ez mi?

Meglepetésnek szánta, de hamar véget ért.

Szabó Győző és Rezes Judit már évekkel korábban megálmodták a Loveshake – Az élet összeráz című színdarabot, ami a házasságukat mutatja be. Az előadás többször frissült már, az elmúlt három évben pedig újabb mérföldkövekhez érkezett a pár, hiszen összeházasodtak és a második gyerekük is megszületett, így abszolút indokoltak voltak az új párbeszédek.

Mint mondják, nem árulnak zsákbamacskát, a hullámvölgyeikből eddig mindig sikerült kilábalniuk, a színdarabban viszont olyan sztorikat osztanak meg a közönséggel, amelyek szerintük a legtöbb házasságban elő sem fordulnak. A Life TV Ébredj velünk! című műsorában például elmesélték, hogy Rezes Judit nincs a helyzet magaslatán, ha ajándékozásról van szó, ezért húsz évvel ezelőtt úgy döntött, sztriptízzel lepi meg a férjét, az előadása azonban hamar véget ért.

Úgy döntöttem, hogy a kapcsolatunk felmelegítésére nem lenne rossz, ha előadnék egy sztriptízt, és borzalmas lett a vége. Azt éreztem, hogy egyre szörnyűbb az egész

– mondta a színésznő, aki végül hamar be is rekesztette az említett produkciót.

A műsorvezetők érdeklődni kezdtek, mi volt a baj a tánccal, Szabó Győző pedig elő is állt a tömör válasszal.

Nem sikerült. Néztem, hogy ez mi?

Az említett jelenetet egyébként a színdarabban is feldolgozták, amiből egy képkockát a műsorban is megmutattak, ide kattintva lehet megnézni a teljes adásrészlettel együtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik