Élet-Stílus koronavírus

Óriási hiány van meztelen komornyikokból a járvány miatt

Wikipedia
Wikipedia
A leánybúcsúkat szervező cégek egyre nagyobb bajban vannak, mivel alig találni hiányos öltözetű felszolgálót.

Két leánybúcsúk szervezésével brit foglalkozó cég olyan 23 és 38 év közötti férfiakat keres, akik nem félnek megmutatni „bájaikat” – írja a Mirror. A cégek meztelen komornyikok után vadásznak, akikkiszolgálnák a női vendégeket.

A Butlers with Bums és az Adonis Cabaret részéről azt mondták, hogy országos hiány van meztelen komornyikokból, miután a koronavírus-járvány alatt alaposan megnőtt a kereslet a hiányos öltözékű felszolgálók iránt.

Butlers with Bums vezetője szerint egyre nagyobb probléma, hogy nincs elég emberük, és akik jelentkeznek, azok közül is sokan nem hajlandóak levetkőzni, ezért egyre kevesebb munkát kapnak a vállalkozások.

Akik viszont vállalják a feladatot, nagyjából 20-25 fontot (kb. 9-11 ezer forint) kereshetnek óránként, plusz a borravaló.

A komornyikoknak a Butlers with Bumsnél a jellegzetes ruhát kell viselniük, egy kötényt, ami csak elől takar, illetve egy gallért, egy csokornyakkendőt és a csuklóra erősített mandzsettagombot. Az Adonis Cabaret-nál még ennyit sem.

A komornyikoknak minden játékban részt kell venniük, amire felkérik őket, ételt és italt kell felszolgálniuk, illetve fotózkodniuk kell a hölgyekkel.

 Tudjuk, hogy vannak olyan, akik edző- vagy fitneszterembe járnak, és tökéletesek erre a munkára. Szeretnék, ha sürgősen felvennék a kapcsolatot velünk és bekapcsolódnának  munkába!

– mondta Tristan Mills, az Adonis Cabaret vezetője.

Ha úgy érzi, hogy csak erre várt, a Butlerswithbums.com és az Adoniscabaret.co.uk oldalon jelentkezhet a munkára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik