Élet-Stílus

Kiveteti implantátumait Amerika legnagyobb mellű nője

A floridai anya azt mondja, az egészsége fontosabb.

Neyleen Ashley három műtétet is megcsináltatott, hogy elmondhassa, övé az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb (nem természetes) melle. Most arra készül, hogy kiveteti az implantátumait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@neyleenashley) által megosztott bejegyzés

A Miamiban élő kétgyerekes anyát 2,5 millióan követik az Instagramon, 1,2 millióan a TikTokon és saját bevallása szerint is fontos pénzkereseti forrásává váltak a mellei, de közben nem tudja elviselni a fájdalmakat, amikkel a nagy mellek járnak.

A Daily Mail cikke szerint a testrészek súlya komoly hát és fejfájást okoz Ashleynek. Korábban is sokszor szenvedett a migréntől, de az elmúlt három évben sokkal sűrűbben jelentkezik a kibírhatatlan fájdalom. Az edzéseket sem tudja rendesen csinálni, a nagy testrészek akadályozzák a mozgásban.

Az a terve, hogy kiveteti az implantátumokat és kisebbet rakat be helyettük vagy – zsírleszívás után – a saját zsírral feltöltéses beavatkozást választja. De ez még nem a napokban lesz, mert, mint mondja, vár még egy kicsit – nem mondott le ugyanis arról, hogy újabb gyerekeket szüljön. Ashleynek már van két kisfia, Jordan és Brody.

Neyleen Ashley az eddigi beavatkozásokra 17500 dollárt (5,8 millió forint) költött.

@neyleenashley true story, I want them GONE 😭 #fyp ♬ original sound - Sarah 💜🎶

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik