Élet-Stílus

Tóth Vera Putyint kritizálta, majd szerinte „írni és beszélni nem tudó emberektől” kapott kioktató levelet emiatt

rtl klub
rtl klub
Megmagyarázták neki, hogy az orosz elnököt miért nem szabad elítélni.

Tóth Vera az Instagramján írt az orosz-ukrán háborúról, ami nem várt lavinát indított el követői részéről.

Hetek óta ordítanék, olyan tehetetlennek érzem magam. Az, hogy nem posztolom rommá ezzel a témával a feedet, vagy kürtölöm szét, hogy hol segítettem, azért van, mert próbálom inkább a pozitivitást sugározni, de néha nem megy! A valóság kegyetlen, bár utáljuk, de benne élünk, tudomásul kell vennünk, hogy ez nem egy film, ami után kikapcsoljuk a tv-t és vége

– fogalmazott, majd egy Vlagyimir Putyinról megosztott képhez nagyjából azt írta, az orosz elnök nincs ép tudatánál, azért cselekszik úgy, ahogy. Ezt követően özönleni kezdtek hozzá a privát üzenetek, melyben elítélték, ahogy Putyinról írt.

Miután több száz kioktató levelet kaptam írni és beszélni sem tudó emberektől, a mai napomat újult erővel kezdem! Itt a testem, alázzatok ma is. Éljen a sötétség!

– írta az énekesnő, majd szemlézett egy-két üzenet közül:

  • „Te buta liba, ha ismernéd a tényeket nem így írnál. Ostoba! Na, ha lesz időm, küldöm a tényeket, azt hittem okosabb vagy.”
  • „Nem gondoltam, hogy ennyire hülye legyen valaki, aki eddig teljesen mást mutatott, most kifordult önmagából. Az agyadra ment a fogyókúra vagy a vakcina?”
  • „Remélem a te seggedet lövik ki a fasiszta ukrán haverjaid! Miért nem a békét akarod? Művész létedre emberekről így beszélsz, gondolod most ez a menő. Ha majd elzárja a csapokat, mi lesz a nyugati seggnyalással? Egyébként nézz utána a valós történelemnek és a mostani valóságnak, és akkor majd meglátjuk, mit szólsz! Valószínűleg szégyellni fogod ezt.”

Csonka András később úgy reagált az olvasottakra:

Kétségbeejtő és letaglózó, hogy kikkel kell együtt élnünk és hogy hova jutottunk! Elképesztő! Vera, nagyon szeretlek enélkül is, de ezzel együtt is!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik