Élet-Stílus

Mucsi Zoltán étteremtulajdonost, Simon Kornél sztárséfet alakít a TV2 új sorozatában

TV2
TV2
Áprilistól hetente kerül képernyőre a Pepe című műsor.

Április 10-én érkezik a TV2 képernyőjére a csatorna új vígjátéksorozata, a Pepe, főszerepben Mucsi Zoltánnal és Simon Kornéllal. A cselekmény szerint a dunaszéphelyi pecsenyéző tulajdonosa, Pepe és az éttermet a csődtől megmenteni szándékozó sztárséf, Kollár Gábor ellentétes karaktereket alakítanak, ami a sorozat fő humor és konfliktus forrását képezi. Az eredetileg spanyol formátum, a „Pepe’s Beach Bar” a Pepe címet kapta, aminek középpontjában egy csődközelbe jutott Duna-parti pecsenyéző áll.

 Nagy reményeket fűzünk a Pepéhez, ami fontos eleme a TV2 hosszú távú fikciós stratégiájának. Ez a sorozat mindent megkapott, amire egy sorozatnak szüksége van: remek forgatókönyv, nagyon erős színészgárda, kiváló alkotók és kellő gyártási és utómunka idő. Hiszünk benne, hogy a szerethető karakterek és a szórakoztató történet elnyerik a nézők szimpátiáját és a Pepe egy igazán sikeres sorozattá válhat.

– nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója. Kirády Attila, a sorozat showrunnere hozzátette, büszke arra, hogy sikerült ilyen kaliberű színészekkel megtölteni a sorozatot, mivel felbukkan majd Básti Juli, Kovács Lehel, Kovács Panka, Martinovics Dorina, Medveczky Balázs, Kálloy Molnár Péter, Fenyő Iván és Vándor Éva is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik