Élet-Stílus

Akkor sem hagyta abba a meztelen fotók készítését a modell, mikor a kórházban megműtötték az agyát

Ruby May gyakran megszédült, amit egy tíz másodperces éles fejfájás követett. Elment orvoshoz és Chiari fejlődési rendellenességet diagnosztizáltak nála, amelynél a koponya egy része deformálódik, és komoly nyomás nehezedik a gerincvelőre.

A 25 éves nő modellként dolgozik, az OnlyFansre töltött fel magáról aligruhás felvételeket. Meg kellett műteni a problémája miatt, mert azt mondták neki, le is bénulhat, ha nem teszik meg. Ennek ellenére ekkor sem hagyta abba a fotók és videók posztolását a felnőtteknek szóló oldalán. Március 4-én került a kórházba a műtét miatt, és még öt napot kellett bent töltenie. Feliratkozói már kérték is, inkább tartson egy kis szünetet, de ő erre nem volt képes, el is magyarázta miért.

Soha nem tudom rávenni magam, hogy abbahagyjam a munkát és meztelen képeket készítettem a kórházi ágyamban, amikor csak a kórházi köpeny volt rajtam

– mondta a Mirror cikke szerint.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ruby May (@famous4mypersonality) által megosztott bejegyzés

Szerintem vicces, mert mindenki azt hiszi, hogy az OnlyFans miatt nagyon könnyű az életem. Közben pedig megműtöttek, de szerencsére segített a kifizetésében.

Az operáció ugyanis 20 ezer ausztrál dollárba, 5 millió forintba került. Egy magánklinikán csináltatta meg, mert azt biztonságosabbnak érezte.

Ma már jobban van és szerencsésnek érzi magát. Már csak azért is, mert a rajongói nagyon sokat törődtek vele.

Úgy érzem, nagyon közel állunk egymáshoz, mintha a barátaim lennének. Imádták a meztelen képeimet, de azt mondták, szünetet kell tartanom. De nem tűnik munkának, ha szereted azt, amit csinálsz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik