Élet-Stílus

Értékes edzőcipőket lopott egy férfi Miamiban, de nehéz lesz pénzzé tenni a zsákmányt

WSVN News
WSVN News
A tetőn keresztül mászott be egy tolvaj egy különleges, értékes edzőcipőket árusító üzletbe a floridai Miamiban. A férfi 15-20 ezer dollárt (kb. 5-6,8 millió forintot) érő zsákmánnyal távozott, de aligha fog pénzt látni a bűncselekményből.

A biztonsági kamerák videóra vették azt a férfit, aki március 15-én, hajnali fél háromkor tört be a Luxe Miami nevű edzőcipőboltba. A férfi a tetőn át jutott be az üzletbe, gyakorlatilag bezuhant a lyukon keresztül, amit vágott – írja egy helyi hírportál.

Miután bejutott, gyorsan összeszedte, amit ért, majd a fali cipőtartón felmászva elmenekült. Az ismeretlen betörő húsz cipővel távozott, amivel 15-20 ezer dolláros (kb. 5-6,8 millió forintos) kárt okozott az üzlet tulajdonosának. Ő viszont aligha fog pénzhez jutni a zsákmány eladásából, mivel húsz darab ballábas cipőt vitt magával.

Johan Alvarez a Luxe Miami húszéves tulajdonosa, aki decemberben nyitotta meg a boltját azt nyilatkozta, ha a tettes rájön, mekkorát hibázott és hajlandó visszavinni neki az ellopott balos cipőket, nem fog feljelentést tenni. Annak, akinek olyan információja lehet, ami az elkövető nyomára vezet, ötezer dollár (kb. 1,7 millió) forint jutalmat ajánlott fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik