Élet-Stílus

Együtt énekelték “Baby Sharkot” a repülő utasai, hogy megnyugtassanak egy síró kisgyereket

Az utasok még tapsoltak is, de így is eredményesek voltak.

A világ legnézettebb slágerét, a Baby Sharkot énekelték egy repülő utasai, hogy megvigasztaljanak egy síró kisgyereket – írja az Insider.

Parikshit Balochi Dubajból Albániába utazott március 10-én. Az ötórás repülőút megkezdése előtt elkezdett sírni a mellette lévő négyéves kisgyerek, mire a mögötte ülő utas halkan elkezdte mormolni a dalt. A férfi csatlakozott hozzá.

Nem vagyok szégyenlős, rádiós műsorvezetőként sokszor beszélek a nyilvánossághoz. Elkezdtem hangosan énekelni, és mindenki csatlakozott

– mondta a lapnak.

@parikshitbalochi baby Shark! #fyp #flydubai #foryoupage #babyshark #dubai ♬ One Night in Dubai - Arash

A videóban látható, ahogy az utasok nem lesznek dühösek, inkább csatlakoznak az alkalmi kórushoz, énekelnek és tapsolnak is, a kisgyerek pedig abbahagyta a sírást.

Arra gondoltam, hú, ez egy zseniális pillanat, elő kellene vennem a telefonom. Elkezdtem felvenni, de csak néhány másodpercet tudtam rögzíteni

– mondta Balochi.

Amikor leszálltak a gépről, ismét ránézett a telefonjára, és több száz értesítést kapott, a kommentelőket kivétel nélkül lenyűgözte az éneklés.

Szó szerint semmibe nem kerül tisztességes embernek lenni

– írta egy hozzászóló.

A “Baby Shark” egy rendkívül népszerű gyerekdal, az első YouTube-videó, amelyet mát több mint 10 milliárdszor néztek meg.

Balochi rádiós műsorvezetőként dolgozik Dubajban, 5000-nél picivel több követője van a TikTokon, a videóját viszont már több mint 8 milliószor nézték meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik