Élet-Stílus

Három méteres mélységben ásott alagutat a háza és a fészere közé, mert nem szeret megázni az esőben

Sokak álmát valósította meg.

Egy stamfordi férfi két évet töltött el azzal, hogy három méteres mélységben egy 12 méter hosszú alagutat ásson ki a kertjében, ami összeköti a házát a fészerével. Naponta 3,5 tonna törmeléket távolított el Colin Furze – írja a Daily Mail a youtuber videói alapján. Ez a nyolcadik a sorban, az előzőket, amiken a részeredményeit mutatta be is többmilliós a nézettség.

Most végre elkészült a teljes alagút, Furze állítja, ez volt élete eddigi legélvezetesebb projektje, pedig már többet is csinált, általában olyanokat, amik sokak álma, de még sincs rá lehetőségük, vagy pénz- vagy időhiány miatt.

Nagyon szerencsés vagyok, mert bár gyorsabban kinyitom a hátsó ajtómat és sétálok át a fészerhez, sokkal szórakoztatóbb egy földalatti alagutat használni, és ez azt jelenti, hogy nem leszek vizes, ha esik.

Furze 2018 novemberében látott neki a fészer padlójától az alagút megépítésének 3,5 méteres mélységben. Azért is telt ennyi időbe, mert csak akkor haladt vele, mikor a szomszédjai nem tartózkodtak otthon, hogy ne zavarja őket a zajjal.

Az alagutat eleinte lapáttal és vödörrel ásta, aztán többféle módszert is használt, még egy mini csillét és síneket is épített hozzá, hogy segítse a törmeléket kijuttatni az alagútból.

Az egészet kézzel kellett kiásnunk, mivel az alagút a fészerem, a garázsom és a házam alapja alatt halad.

A végeredmény egy 1,2 méter széles és két méter magas, acéllal és betonnal megerősített alagút, amely a kamrában ér véget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik