Élet-Stílus

Péterffy Lili azt tervezi, hogy Dániába költözik a barátjához

TV2
TV2
Koppenhágában él a barátja, akivel jelenleg  távkapcsolatban élnek.

Péterffy Lili, aki nemrég esett ki a Sztárban Sztár! műsorából, a Blikknek adott interjút, melyben többi között szóba került a szerelmi élete is. Elmesélte, hogy egy nyaralás során, Indonéziában jött össze párjával, akivel jelenleg távkapcsolatban élnek. Ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy szerinte csak akkor lehet kibírni annak a nehézségeit, ha tényleg olyan erős a két fél egymáshoz való kapcsolódása.

Kapcsolódó
Sztárban Sztár!: Péterffy Lili az elődöntő kapujában esett ki a műsorból
Előbb Katy Perry, majd Justin Timberlake bőrébe bújt.

Egy barátnőmmel mentem Indonéziába egy hónapra, de volt egy időszak, amikor egyedül szerettem volna felfedezni a környező szigeteket. Vettem egy hajójegyet és ahogyan mentem a motoromhoz – mert ott motorral közlekedtem. Abban a pillanatban megláttam a páromat, aki pont mellettem parkolt az ő motorjával. Beszédbe elegyedtünk, majd hamarosan az is kiderült, hogy másnap ugyanarra a szigetre megyünk.

Ezután szóba került, hogy tervei között szerepel, hogy kiköltözik Koppenhágába, ahol a barátja él.

Nem beszélek dánul, ő pedig nem beszél magyarul, így angolul kommunikálunk, ami nagyon sokat fejleszt a szókincsemen, hiszen minden nap angolul beszélek az érzéseimről. Erre egy nyelviskolában nem lenne lehetőségem. Tervben van, hogy kiköltözöm hozzá. Eddig még sosem éltem külföldön, mindössze egy hónap volt a legtöbb, amint kint töltöttem, de más dolog utazni és más dolog élni. Ez most egy új dolog lesz, meglátjuk, hogy boldogulok majd. Nagyon más Dánia, mint Magyarország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik