Élet-Stílus

Fashion Shopping Week és Magyar Shopping Napok a parndorfi Designer Outletben (x)

A parndorfi McArthurGlen Designer Outlet kihagyhatatlan ajánlatokkal indítja a tavaszi szezont: március 14. és 19. között a Fashion Shopping Week az outlet árakon felül akár további 70%-os kedvezményeket kínál Adidas, Calvin Klein és sok-sok más márkára. Ráadásul a 160 designer üzlet mellett a március 14-én és 15-én megrendezésre kerülő Magyar Shopping Napokra személyesen hívjuk meg Önt egy kis kikapcsolódásra szabadnapjai egyikén. A Flixbus új menetrend szerinti járataival pedig gyors és kényelmes utazást biztosít közvetlenül Budapestről.

Lassan beköszönt a tavasz – itt az ideje, hogy felfrissítse ruhatárát. Legyen szó divatról, luxusmárkákról, sportról vagy szépségápolásról – a parndorfi McArthurGlen Designer Outlet által szervezett Fashion Shopping Week keretein belül könnyen megtalálhatja kedvenc darabjait! Március 14. és 19. között a Michael Kors, a Tommy Hilfiger, a Karl Lagerfeld, a Scotch & Soda és sok más designer márka kihagyhatatlan, akár 70 százalékos engedményt kínál az outletárakból. Éttermek és kávézók, mint a Wagamama és a Starbucks, nagy játszóterek, valamint a már tavaszi hangulatban pompázó nyitott terekben bővelkedő outlet center kínál igazi feltöltődést.

Magyar Shopping Napok: március 14. és 15.
A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából a parndorfi Designer Outlet különleges élménnyel kedveskedik minden magyar vendégének. A 160 üzlet a Fashion Shopping Week esemény keretében akár 70 százalékkal kedvezőbb árakat kínál, és a kulináris élvezetek sem maradhatnak el. A március 14-15-i Magyar Shopping Napokon minden magyar divatrajongót vendégül látunk a Café Sacherben egy Sacher-kockára és kávéra. Ehhez az utalványt egyszerűen töltse le a weboldalról, majd mutassa be a Centerinformációnál, ahol kézhez kapja kuponját.

Kényelmes utazás Parndorfba a Flixbusszal
A vásárlás magyarországi szerelmeseit hétfőtől szombatig Flixbus járat viszi a parndorfi Designer Outletbe. A busz a budapesti Népligetből indul és közvetlenül a parndorfi Designer Outletbe érkezik. Mindenki, aki Flixbusz járattal utazik az outletbe, 10%-os árengedményt biztosító Fashion Passportot kap, amely a kiválasztott üzletekben váltható be. Ezen felül a Flixbusszal érkező látogatóinknak osztrák édességgel is kedveskedünk.

Hosszabb nyitvatartás március 14. és 19. között:

Hétfőtől péntekig: 9-től 21 óráig
Szombaton: 9-től 18 óráig

Ajánlott videó

Olvasói sztorik