Élet-Stílus

Játék helyett egy halom füvet talált a szülinapi ajándékában egy nyolcéves kislány

Fox News
Fox News
Nagyon csalódott volt a nyolcadik születésnapját ünneplő kislány, amikor kibontotta az ajándékát, de a dobozon látható játékok helyet egy csomó marihuánát talált. A rémült szülők azonnal értesítették a rendőrséget.

Egy kislány nyolcadik születésnapját ünnepelte egy család a georgiai Spalding megyében. Az ünnepelt kapott egy ajándékot, amelyik ránézésre pont olyan volt, mint bármelyik játék egy játékboltból, ám amikor kinyitották, kiderült, hogy a dobozban egy font, vagyis közel fél kiló marihuána – írja a Fox News.

A kislány nagyon csalódott volt, a szülei pedig megrémültek, amikor a kábítószer jellegzetes szaga terjengeni kezdett. A család rendőrt hívott.

Az ajándékot a család egyik barátja vette egy olyan boltban, melynek tulajdonosa hatósági árveréseken szerzi be az árukészletét. A megyei sheriff hivatala közölte: nem valószínű, hogy a boltban tudták volna, mi van a dobozban. Az üzletben minden évben többször is találnak kábítószert a beszerzett áruban, ilyenkor mindig értesítik a hatóságokat.

Hozzátették: az ügyben nyomozás indul, de nem valószínű, hogy a tettesek kézre kerülnek. A hatóság mindent megtesz, hogy megállítsa azokat, akik játékok közé csempésznek kábítószereket, mert az nagyon veszélyes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik