Élet-Stílus

A piára és a pizzára esküszik a 102 éves brit nagyi, akit a hosszú élet titkáról kérdeztek

Worcester news video
Worcester news video
Nem a szokványos dolgokat sorolta a 102 éves korában is fantasztikusan friss brit nagymama, amikor a hosszú élet titkáról faggatták – írja a Worcester news című brit lap.

Március 6-án ünnepelte százkettedik születésnapját a brit Lilly Bullen. Amikor megkérdezték tőle, hogy szerinte mi a hosszú élet titka, bedobott egy tequilát, majd rávágta:

az, hogy az ember élvezze életét.

Bullen, aki a kilencvenkilencedik születésnapját azzal ünnepelte, hogy életében először korcsolyázott, hozzátette: nem csak a tequilát szereti, hanem a Jäger-bombát is, vagyis azt koktélféleséget, ami úgy készül, hogy egy nagy pohár energiaitalba beleengednek egy Jägermeisterrel teli felespoharat.

Az idős hölgy az ételeket tekintve sem az egészséges fogásokat részesíti előnyben, imádja a pizzát, a kolbásszal töltött péksüteményeket és a krémes süteményeket.

Lilly Bullennek három gyereke, öt unokája és négy dédunokája van. A férje, Geoff 1988-ban, 68 éves korában hunyt el. A 102 éves dédnagyi egy worcesteri idősek otthonában él, de mivel két gyereke, és egy unokája is a városban lakik, sohasem magányos.

Az életfilozófiája az, hogy egyszerre mindig csak egy napot élj meg, hiszen senki sem ígérheti meg, hogy lesz holnap is

– árulta el nagymamájáról Holly West, Bullen egyik unokája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik