Élet-Stílus

Tóth Vera vőlegényének lakásétterme is a becsődölt Sberbank ügyfele volt

YouTube / Családbarát Magyarország
YouTube / Családbarát Magyarország
„Példátlan hogy meg tud történni egy európai országban, hogy vállalkozások és családok ezrei egyik pillanatról a másikra elveszítik valamennyi pénzügyi forrásukat egy bank csőd miatt.”

Tóth Vera vőlegénye, Pauli Zoltán lakáséttermet üzemel Palkonyán, melyet PalKonyhának nevezett el. Az étterem hivatalos Facebook-oldalán megjelent egy közlemény, melyben a Sberbank csődjével kapcsolatos hírekre reagálnak. A posztból kiderül, hogy a vállalkozás is a bank ügyfele volt, ami miatt egy időre fel kellett függeszteni a bankkártyás és online fizetést. A bejegyzésében úgy fogalmaznak, példátlannak tartják, hogy hasonló dolog megtörténhet egy európai országban.

Kapcsolódó
Nem nyitottak ki a magyarországi Sberbank fiókjai
Mintegy húsz ember várakozott tanácstalanul a Váci úti bankfiók előtt szerda reggel.

Sajnos mi is a Sberbank ügyfelei voltunk, ezért átmenetileg a bankkártyás-, szépkártyás és az online fizetést felfüggesztettük. A kialakult rendkívüli pénzügyi helyzet miatt ezúton is köszönjük termelőink, beszállítóink, kivitelezőink, munkatársaink, közműszolgáltatóink, valamennyi partnerünk rugalmasságát a pénzügyi tranzakciók tekintetében. Példátlan hogy meg tud történni egy európai országban, hogy vállalkozások és családok ezrei egyik pillanatról a másikra elveszítik valamennyi pénzügyi forrásukat egy bank csőd miatt. Reméljük az átmeneti helyzet mielőbb konszolidálódik, addig mindenkinek szíves türelmét kérjük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik