Élet-Stílus

Sári Évinek kis híján gerincsérve lett, miután húsz évig magassarkúban járt még a sarki boltba is

rtl klub
rtl klub
A stúdióba azért magassarkúban érkezett.

A magassarkú káros hatásairól ment a diskurzus a hétfő délelőtti Reggeliben, ahová Sári Évi színésznőt hívták be beszélni a témáról. A színésznő elmondta, neki komoly gondjai lettek a lábbeli viselésétől.

Nagyjából tizennyolc éves koromtól olyan harmincötig nem nagyon volt az edzőcipőmön kívül lapos talpú cipőm. Mert gyakorlatilag mindenhová magassarkúban jártam, még a boltba is bevásárolni. Nem tudom, milyen agymenésem volt. Nyilván tudjuk, magassarkúban egy nő sokkal csinosabb, jobban néz ki, nyújtja az alakot. De én már érzem a hátrányait is

– mondta Sári Évi, miközben magassarkú volt rajta.

A hétköznapokban már nem hordok, csak nyilván fellépésre ezt veszem föl, ami a jelmezhez jár. Meg ha buliba megyek, vacsorázni, barátokkal találkozni, akkor mindig magassarkúban megyek.

A gerincével voltak nagy gondok.

Volt egy olyan alkalom, mikor azt hittem, egy lehajlás után nem fogok többé felállni. Beállt a derekam, ez egy hónapokig tartó küzdés volt, egy vagyont költöttem rá. Rájöttem, hogy erre tényleg oda kell figyelni. Feltett szándékom, hogy húsz-harminc év múlva nem bottal szeretnék mászkálni az utcán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik