Élet-Stílus

Gelencsér Tímeát nyomkövetővel kísérik a szülei

Life Tv
Life Tv
Nagyon féltik őt és a nővéreit, amikor külföldre utaznak.

Gelencsér Tímea munkájából adódóan évek óta utazgat világszerte. Nővérei is gyakran vele tartanak, ismerkedni viszont nem szoktak ezeken a kiruccanásokon, italt sem fogadnak el idegenektől. A szüleik mégis nagyon féltik őket, ezért ha külföldön járnak, minden lépésüket figyelemmel kísérik a telefonjukon lévő nyomkövetővel.

A szépségkirálynő édesapja egyébként magánnyomozó, és az első utazás alkalmával az is eszébe jutott, hogy letilttatja lánya útlevelét. Mára elfogadta, hogy Tímea sokat utazik, még ha az aggodalom nem is múlt el.

Tudja, hogy megbízható vagyok, mindig van nálam pénz és biztonsági eszközök. Kellemetlen élményünk egyébként csak egyszer volt eddig, amikor a Hajnival Ibizán voltunk. Lementünk a partra sötétben, gondoltunk egyet, és beleszaladtunk a vízbe. Senkit se láttunk a környéken, de mire pár perccel később kijöttünk a vízből, eltűnt a táskám. Az volt a szerencsém, hogy csak a személyim és a jogsim volt benne, az útlevelem a szálláson maradt, így nem volt gond a hazautazással

mesélte az influenszer a Best magazinnak, hozzátéve a 30. születésnapját egész biztosan Ibizán szeretné ünnepelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik