Élet-Stílus

A kiabálások száma alapján vásárolt Valentin-napi ajándékot a barátnőjének

Isaac Ramirez minden nap levont egy dollárt.

Sajátosan spórolt barátnője Valentin-napi ajándékán egy kaliforniai férfi.

A Santa Paulában élő Isaac Ramirez TikTok-videó formájában mesélte el a történteket: állítása szerint egy éve 360 dollárt tett félre, hogy idén Valentin-napon meglepje valamivel a lányt.

Azonban minden egyes nap, amikor barátnője – akit egyébként Carolina Fernandeznek hívnak – kiabált vele, a srác levont egy dollárt az összegből.

Végül 40 dollár maradt az ajándékra,így kiszámítható, hogy – amennyiben igaz a férfi állítása –, párja nagyjából az év 320 napján ordibált vele. A poszt szövege ennyi volt: „Így csak csokit és virágokat kap”.

@iisaac.ramirezz Now all she’s getting is flowers and chocolates #MACChallengeAccepted #GetTheWChallenge #TeamofTomorrow ♬ Before I Knew It - Mason Ramsey

A kommentelők egy része felvetette, hogy vajon miért vannak együtt, ha ilyen a kapcsolatuk: volt, aki azt tanácsolta, hogy a srác spóroljon inkább 360-at, és szakítson a lánnyal, ha tényleg ilyen gyakran kiabál vele; mások pedig felvetették, hogy valami oka csak lehet, hogy ennyire rendszeres az üvöltözés.

Néhány hozzászóló szerint felmerül az a kérdés is, nincs-e a háttérben súlyos párkapcsolati probléma (még rosszabb esetben: nem bántalmazó kapcsolatról van-e szó).

Ramirez is válaszolt a kommentelőknek, és tudatta velük: a feltételezések ellenére boldog párt alkotnak Carolinával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik