Élet-Stílus

Seth Rogen saját bevallása szerint pusztítóan rossz randipartner volt fiatalon

Joe Scarnici / Getty Images for Hulu
Joe Scarnici / Getty Images for Hulu
Egy alkalommal a szarvasgombás tésztájába potyogtatta a könnyeit, mert a partnere nemet mondott neki, amikor megkérdezte, lenne-e a barátnője.

Seth Rogen 2011-ben vette feleségül Lauren Millert, mielőtt azonban összejött volna a színésznővel, állítólag veszélyesen rossz randipartner volt. A 20. születésnapján például vacsorára invitált egy idősebb nőt, akivel aktuálisan kavart, és még mielőtt még kihozták volna a főfogást, megkérdezte tőle, hogy lenne-e a barátnője. A hölgy nemet mondott, ő pedig elsírta magát.

Azt mondta, nem, én meg sírva fakadtam. Sajnos a vacsora nem ért véget, úgy voltam vele, hogy ennünk kell, nem mehetünk el. Ő meg azt mondta, ma van a szülinapod. Jött a torta meg ilyenek, és ott kellett ülnöm ezzel a szegény nővel, miközben a könnyeim belepotyogtam a szarvasgombás mac & cheesembe

– mesélte Jimmy Kimmel műsorában.

Saját bevallása szerint nem csak ez a randevúja sikerült pocsékul, fiatalabb korában több rossz tapasztalatot is szerzett csajozás terén, és úgy véli, ő sem kecsegtetett túl sok jóval a partnerei számára.

A színész egyébként a gyerekvállalás témakörét is érintette, mondván, sem ő, sem a felesége nem szeretnének gyereket. Bár ő időnként nyitottan áll a kérdéshez, Lauren Miller simán csak rávágja, hogy „nem”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik