Élet-Stílus

Dér Heninek már nincs kedve puccos partikra járni

RTL Klub
RTL Klub
Sokat változott, mióta anya lett.

Dér Heni kisbabája tavaly májusban született, az énekesnő élete pedig nagyot fordult a kicsi érkezése óta. Az anyaság hozta változásokról ma az Instagramon értekezett, és bőven volt mit felsorolnia.

Mint írja, rájött arra, milyen értékes a családdal töltött minőségi idő, és mostanra sokkal egyszerűbben köszön el az őt hátráltató negatív emberektől vagy mond nemet egy-egy felkérésre.

Sokkal könnyebben mondok nemet, mint valaha, ha valami olyan munkával keresnek meg, amiben túl sok a kompromisszum és elvárás, és rengeteg lemondással járna… Félreértés ne essék, attól még a kihívások embere vagyok, csak már nem mindenáron szeretném a világ összes pénzét megkeresni.. Az már korábban megtörtént, ha szerencsések vagyunk…

– írja az énekesnő, aki saját bevallása szerint sokkal megfontoltabb lett, és puccos partik helyett inkább a természetbe vágyik.

Nincs kedvem puccos partykra járni, nem mintha eddig ilyen típus lettem volna, de sokkal szívesebben megyek el a barátaimmal vacsorázni, mint egy “fenszi” partira, ahol csak arról szól a story ki kivel, miben, hogyan érkezett… Nem hiányzik ez már nekem…

magyarázza, hozzátéve, hogy szerinte változni nem bűn, hanem kihívás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik