Élet-Stílus

Novák Zalán lába olyan rossz állapotban van, hogy megint gipszbe teszik

tv2
tv2
A talpcsontjából letört egy darab.

Nemrég esett ki az Exatlon Hungary All Star című műsorból Novák Zalán, miután az orvosok nem engedték neki, hogy sérüléssel tovább folytassa a versenyt. Ezúttal a Mokkába látogatott el, ahol arról beszélt, nem gyógyul a lába, sőt, úgy fest, a műtét sem elkerülhető.

A vizes pályán voltunk, a legvégén volt egy akadály, mikor bele kellett ugranunk a vízbe, ahol volt egy lépcső. Olyan lépcsőt kell elképzelni, mint amilyenen kijössz a Balatonból a strandon. Egy sima lépcső, vékony borítással, nehogy elcsússz. Túl nagyot ugrottam, és konkrétan a talpammal elkaptam a lépcsőnek az élét. Az a helyzet, hogy nemhogy eltört, hanem letört a talpcsontomból egy darab. A nagyobbik gond, hogy a bokának a függőleges tengelyen való mozgásáért két ín felel, az egyik ín pont azon tapad, ami le van törve nekem. Innentől kezdve ezt a csontot kiműteni nem lehet. Voltam Pesten egy ortopéd specialistánál, megint gipszbe fogja tenni a lábamat. Mankó, három hét. Pengeélen táncolok, így fogalmazott

– mesélte Novák Zalán, akinek lúdtalpa is lett a sérülés miatt.

Konkrétan a levegőben van egy csont, ami nincs a helyén. Három hét, ha nem kezdődik meg a meszesedés, akkor ezt egy horog-módszerrel meg kell műtsék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik