Élet-Stílus

Káromkodva ijesztgeti a turistákat egy brit kísértet

James Osmond / Getty Images
James Osmond / Getty Images
Van Somersetben egy gyönyörű hely, mely a lélegzetelállító panorámája miatt a kirándulók kedvence. Vannak azonban, akik arról számolnak be, hogy nem élvezhették túl sokáig a festői látványt, a hely szelleme a keresetlen szavakkal zavarta el őket.

Egy „szellemvadász” házaspár Christine és Dave Thomas 2020-ban kezdett el paranormális jelenségeket vizsgálni a somerseti Quantock dombvidéken, közelebbről az Over Stowey település mellett húzódó Dead Woman’s Ditch (vagyis a „Halott nő árka”) környékén – írja a Somerset Live című helyi hírportál.

A hely arról kapta a nevét, hogy ott ölték meg 1789-ben Jane Walfordot és a férjét. Christine és Dave azt mondják, hogy amikor a helyszínen eredtek a történet nyomába, a semmiből megszólaló, furcsa hangok, káromkodva szólították fel őket távozásra.

A helyiek nem lepődtek meg túlzottan a házaspár kijelentésein. Azt mondják, a környéken élők pontosan tudják, hogy az árok körül gyakran bukkan fel egy régi stílusú, hófehér ruhát viselő nő, aki nem szereti, ha megzavarják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik