Élet-Stílus

Ételrendeléssel kérte meg a barátnője kezét – mérsékelt sikerrel

Talán nem volt elég romantikus az ötlet?

Amióta az internetnek hála betekintést nyerhetünk idegenek százezreinek mindennapjaiba, rendszeresen láthatunk olyan lánykéréseket, amikre a lehető legkomolyabb tervezéssel, elképesztő energia-befektetéssel készülnek a kérő felek, és amik – mivel az emberek leginkább életük pozitív történéseiről szeretnek beszámolni a közösségi oldalakon – rendszerint egy hatalmas IGEN-nel érnek véget.

A következő eset kicsit máshogy alakult.

Ha Jim Lardner esetében nem is érezni akkora kreativitást / rákészülést, mint mondjuk a barátnőjét mozifilmbe applikáló srác esetében, tény, hogy ő is a hagyományostól kissé eltérő módon próbálta megkérni párja kezét.

A közepesen romantikus megoldás az volt, hogy a Just Eat ételkiszállító céggel kihozatott egy hagymás-sajtos toastot a Kilbowie Cafe nevű helyről, és a kávéző személyzetét megkérte, hogy kicsit tuningolják fel a szendvicset. Ezt írta a megjegyzés rovatba:

Érintésmentes kiszállítás. Kérhetnék lilahagymát a hagymás toastra? És ráírnák (a dobozra), hogy: „Hozzám jössz feleségül?” El lesz ragadtatva. Köszönöm.

Hát nem volt elragadtatva.

Jim Lardner nemcsak a lánykérés módját osztotta meg a Twitteren, hanem a végeredményt is: „Köszönet a Kilbowie Cafe-nak. Nemet mondott ❤.”

A férfi a Daily Mail cikke szerint nem tört össze a lány elutasító válaszától. A twitterezők mindenesetre imádták a történetet, több mint 16 ezer like-ot kapott a poszt, szegény fiú pedig jó néhány ironikus kommentet. Például ezt:

Eljegyzési gyűrű gyanánt meg hagymakarikát használtál?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik