Élet-Stílus

Időjárás-jelentésben fedezte fel rég elvesztett testvérét

Eddie és Randy Waites alig 50 kilométerre lakik egymástól, mégis csak egy különös véletlnennek köszönhetik, hogy rátaláltak egymásra.

A Kaliforniában élő Randy Waites az időjárás-jelentést nézte a tévében, amikor az egyik riportban feltűnt neki valaki, aki különösen ismerős volt számára.

A Mirror beszámolója szerint a műsorban kiírták, hogy a férfit  Eddie Waitesnek hívják. Randynek a vezetéknevük egyezése már több mint gyanús volt, ezért megkérte a lányát, hogy nézzen utána, ki is lehet az ismerős megszólaló.

A lány némi kutatás után rájött, hogy az időjárás-jelentésben feltűnő férfi Waites testvére, akivel még soha nem találkoztak.

Láttam az arcvonásait, és valóban nagyon hasonlított az apámra. Kutakodtam, utánanéztem a nevének és mindennek, aminek tudtam

– mondta a lány.

Nem sokkal később sikerült telefonon felvennie a kapcsolatot Eddievel, akit elmondása szerint kirázott a hideg, amikor megtudta, hogy egymásra találtak a testvérével.

A személyes találkozóra február 6-án került sor, a KRCA kamerái előtt.

Először azt gondoltam, hogy ilyen biztos nincs. Láttam egy képet róla, amin teljesen olyan volt, mint az apám. Tudtam, hogy nem tévedés történt

– mondta Eddie.

Randy Waits azt mondta, hogy soha életében nem találkozott az apjával, még képet sem látott róla. A kapcsolatfelvétel után Eddie rengeteg fotót küldött neki, és mindent elmesélt neki a családról.

Az volt a furcsa, hogy eddig nem találkoztak össze, hisz mint később kiderült, a lakhelyük alig 50 kilométerre van egymástól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik