Élet-Stílus

Berúgott, majd berúgott egy ajtót a végtelenül kedves tolvaj

„Szeretlek mindkettőtöket” – mondta megbilincselése után a rendőröknek.

Február 3-án zajlott a bírósági tárgyalása annak a férfinak az ügyében, aki még 2021 végén megpróbálta ellopni egy idős nő autóját.

Anthony Bateman december 30-án hajnali 4 körül ittas állapotban berúgta egy birminghami lakás ajtaját, majd leakasztott egy kocsikulcsot, és beült az eltulajdonítani kívánt autóba. A Mercedes 70 év körüli tulajdonosa tárcsázta a rendőrséget, a járőrök meg is érkeztek a helyszínre, és észrevették, hogy

a döbbenetesen részeg férfi azóta sem tudta elindítani az autót.

A rendőrök testkamerájának köszönhetően ettől kezdve már videón is látható az eset. Bateman és a zsaruk közti beszélgetésben olyan mondatok hangzanak el, mint például:

Bateman: Nem csináltam semmi rosszat. Jövök, tesó.

Rendőr: Nyilvánvalóan beszállt a kocsiba, úgyhogy ki is tud szállni onnan.

A megbilincselése után a férfi közölte, hogy részeg (ezt valószínűleg már észlelték a rendőrök), majd megkérdezte, miért teszik be őt a járőrkocsiba.

A zsaruk beszélgetéséből kiderül, hogy Bateman – vélhetően ittassága miatt – nem tudott rájönni, hogyan kell elindítani a kocsit. A férfi a letartóztatása ellenére sem haragudott a rend őreire:

Szeretlek mindkettőtöket

– mondja a kocsiban ülve.

A 46 éves Anthony Bateman nem sokkal az eset előtt szabadult a börtönből. A mostani tárgyaláson két év öt hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik