Élet-Stílus

Még egy hűtő kinyitása is gondot okozott a zavarodott Airbnb-bérlőnek

A férfi még azért is a házigazda segítségét kérte, hogy megtalálja a rendelt ételét.

Nem sok Airbnb-házigazda számít arra, hogy olyan bérlője lesz, akinek el kell magyarázni, hogyan nyisson ki egy hűtőt, hogyan kapcsoljon be egy sütőt, vagy hogy hol találja meg a rendelt ételét.

A Daily Star szerint Michellenek kijutott a tulajdonosok rémálma. A nő a kanadai St. Catharinesben ad ki lakást, vendége viszont  a beköltözés után folyamatosan SMS-ekkel zavarta, mert szinte semmit nem tudott elintézni a lakásban. Michelle meg is osztotta az üzenetváltásukat a TikTokon.

Szia! Csak meg akartam kérdezni, hogy használhatom-e a hűtőt, mert le van zárva!

– írta neki a férfi.

A nő elmagyarázta neki, hogy nincs zár a hűtőn, próbálja meg a másik oldalról kinyitni. A vendégnek leesett a tévedése és elnézést kért, de aztán a főzéssel megint meggyűlt a baja.

@theflowertruck It’s the lock on the fridge for me. #fyp #fail #airbnb #CloseYourRings ♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David Snell

Bekapcsolta a főzőlapot, és várta, hogy mikor jön a gáz. Amikor ez elmaradt, ráírt Michellere, hogy segítsen neki.

A nő türelemmel elmagyarázta neki, hogy csak fordítsa el a gombot a főzőlapon és hagyja úgy, és ne számítson semmilyen gázra, mert a szerkezet elektromos.

Kiderült, hogy a férfi soha nem használt még elektromos főzőlapot, így elsőre nem is sikerült eltalálnia a megfelelő fokozatot, de a nő ismét segített neki.

A férfi azonban végül feladta a harcot a technikával és inkább ételt rendelt, de ezt sem ment olyan könnyen, mint azt elsőre gondolnánk.

A futár kihozta a rendelést, és letette a verandára, a bérlő viszont nem találta meg, ezért ismét Michellehez fordult.

A nő a TikTokon megmutatta a biztonsági kamera felvételeit, amelyeken tökéletesen látszik, hogy az étel ott van az ajtó mellett, és mivel hó borította a kertet, az is kivehető volt, hogy merre ment a futár. Ez volt az a pont, amikor Michell már elgondolkozott rajta, hogy vajon minden rendben van-e a vendégével.

A videót már több mint 4 milliószor nézték a január 27-i feltöltés óta. A kommentelők szerint a férfi vagy egy elkényeztetett gyerek volt, akit nem tanítottak meg semmire, vagy annyira új az országban, hogy még nehezen boldogul ezekkel az eszközökkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik