Élet-Stílus

Több milliószor nézték már meg a videót, amelyben egy részeg nő alszik

Eva Jones bejelentkezését akkor szakították meg, amikor hirtelen kiestek a mellei a ruhájából.

Eva Jones elment egy barátja születésnapi partijára tavaly december 28-án a walesi Llangollenben található The Bull Innben. Később még átment két másik pubba, a Daily Mail szerint végül két üveg bort ivott meg, majd éjjel fél 2-kor hazament.

Amikor hazaért, még korántsem volt kijózanodva, és elhatározta, hogy indít egy élő bejelentkezést a TikTokon. Bátor próbálkozás volt a részéről, mivel ezelőtt még nem csinált ilyet. A nő egy kis idő után azonban elaludt, a kameráját viszont nem kapcsolta ki.

@evajones__

I’m going to ask tik tok to block me from ever going live again, you’re welcome

♬ original sound - Eva Jones

A barátai, követői próbálták figyelmeztetni, de ekkor már nem reagált semmire. Jones végül két órán keresztül aludt, ráadásul hangosan horkolt. Egyre többen kezdték el nézni az alvó nőt, a TikTok moderátora nem is lépett közbe, csak akkor, amikor Jones mellei előbukanttak a felsőjéből.

A videó ezután még nagyobb karriert futott be, eddig több mint 5,4 milliószor nézték meg.

Jones elmesélte, hogy amikor felkelt, rengeteg nem fogadott hívása és üzenete volt a barátaitól, akik arról érdeklődtek, hogy hogy van és, hogy nincsenek-e rossz érzései az este miatt. A nő nem tudta, miről beszélnek. Belépett a TikTokra és ekkor szembesült azokkal a videókkal, amelyekben ő szerepel, ahogy részegen, horkolva szundikál.

Jones megdöbbent.

Csináltam már pár hülyeséget, amikor részeg voltam, de ez még engem is meglepett

– nyilatkozta.

Jones elmondta, hogy a rossz élmények miatt nem hiszi, hogy valaha is újra live-ozni fog, annak ellenére, hogy az alvós bejelentkezése alatt és után több mint 4 ezerrel nőtt a követőinek száma.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik