Élet-Stílus

Lassan másfél éve nem mosta meg a lánya haját, és szerinte ez így van jól

Getty Images
Getty Images
Michelle szerint, ha sampont használna, nem lenne olyan szép a gyereke haja.

Michelle igazi hajszakértőnek vallja magát, rendszeresen feltölt videókat a TikTokra, hogy megossza a tapasztalatait és tippjeit – írja a Mirror.

Az egyik bejegyzése azonban alaposan meglepte a követőit. A nő elmondta, hogy már 16 hónapja nem mosta meg samponnal a négyéves lánya haját, a kisgyerek haja mégis dús és tiszta.

@michelle_hairbymisheko No poo method is a game changer 🙌🏻 I hardly poo my kids hair & all 3 kids have healthy balanced scalps #kidshair #hairhack #hair #fyp #momsoftiktok ♬ Let Me Blow Ya Mind Showmusik Remix - Showmusik Sounds

Michelle szerint így meg tudják őrizni a haj természetes göndörségét, és egészségesen tartják a fejbőrt is. Szerinte ez semmilyen más módszerrel nem működne. Azt is elmondta, hogy mindhárom gyerekének így védi a haját.

A követők egy része fenntartásokkal fogadta a módszerét, de aztán elkezdtek záporozni a kommentek olyan felhasználóktól, akik szintén Michelle módszerét választották.

Egyikük azt írta, hogy havonta egyszer bőven elég megmosni a gyerekek haját, míg egy más kommentelő arról számolt be, hogy ő már 19 hónapja nem használt sampont a hasonló korú gyerekénél, csak hetente egyszer lemossa vízzel a haját, és így is gyönyörű.

Michelle egyébként magán is kísérletezik, legutóbbi TikTok videójában arról számolt be, hogy már lassan másfél hónapja nem mosta meg a haját.

@michelle_hairbymisheko How many days can you go? #hairtips #hairtraining #hair #youcandoit #fyp #australia #vibing ♬ Bretman Rock x MTV_You Can Do It - MTV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik