Élet-Stílus

Félbe kellett hagynia az ajakfeltöltését, mert befagyasztották a számláját

Hareem Shahval a beavatkozás közepén közölték, hogy nem férhet hozzá pénzéhez.

Egy pakisztáni nő azt állítja, hogy abba kellett hagynia az ajakfeltöltését, mert nem tudott hozzáférni a bankszámlájához, holott csak a beavatkozás felénél tartott csak – írja az India Today.

Hareem Shah azt mondta, hogy a pakisztáni hatóságok vizsgálatot indítottak ellene, miután feltett magáról egy videót, amelyben egy nagy halom pénzzel pózol. Január 12-én kezdtek vizsgálódni ellene, mert azt gyanították, hogy pénzt most. Erre az időre zárolták a bankszámláját.

A nő, aki akkor az Egyesült Királyságban tartózkodott, január elején elment feltöltetni az ajkait. A beavatkozás közepén tartottak, amikor kapott egy hívást a pakisztáni ügyészségtől, hogy befagyasztották a számláját.

Mivel tudta, hogy a nála lévő pénzből nem tudja kifizetni a teljes ajakfeltöltést, inkább távozott, holott addigra csak a fél száját töltötték fel.

Shah hétfőn kérvény nyújtott be az ügyészségnek, hogy halasszák el az ügyével kapcsolatos, március 8-ára kiírt tárgyalást.

Az eredeti időpont január 19 volt, de a nő ügyvédje előtte jelezte, hogy ügyfele az Egyesült Királyságban tartózkodik, és nem tud időben visszajutni Pakisztánba.

A bíróság ezután úgy döntött, hogy a tárgyalásig semmilyen intézkedést nem lehet alkalmazni a nővel szemben, így vélhetően hamarosan befejezik az ajkait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik