Élet-Stílus

Kiakadt, mert a pasija minden randijukra magával hozza a gyerekét

A kisfiú anyukájának fura módon mindig akkor akad dolga, amikor exének az új barátnőjével van programja.

A Redditen fakadt ki egy nő, amiért a barátja, Will minden randevújukra magával viszi a kétéves kisfiát – vette észre a Mirror.

A történetét névtelenül megosztó nő szerint a férfi ezzel tönkreteszi az estéiket. Bár azt ő is elismeri, hogy nem feltétlenül Will a ludas a dologban.

Elmondása szerint akárhányszor megbeszélik, hogy találkoznak, a gyerek anyukája egyből felhívja Willt és követeli, hogy vigye el magával a gyereket. Erre egyébként semmi nem kötelezi a férfit, mivel volt párjával nem házasodott össze, így nem született törvényes felügyeleti megállapodás közöttük.

Mondtam Willnek, hogy véget kell ennek vetnie, mert rossz hatással van a kapcsolatunkra. Azt mondta, hogy megpróbálja

– írta.

Ezután megbeszélték, hogy elmennek egy étterembe. A nő izgatottan várta, hogy végre kettesben legyenek.

Szépen felöltöztem és megcsináltam a hajamat, alig vártam, hogy minőségi időt tölthessünk együtt. Amikor azonban megérkeztem az étterembe, láttam, hogy Will ismét a fiával ült le az asztalhoz. Dühöt és csalódottságot éreztem

– írta a nő, aki ahogy észrevette a párját és a gyerekét, kiviharzott az étteremből.

Utánam jött, magyarázkodott, de én elhatároztam, hogy hazamegyek, a randit pedig lefújtam

– emlékezett vissza.

A férfi szerint vészhelyzet volt, exe azt mondta neki, hogy beteg, ezért muszáj neki gondoskodnia a gyerekről. Azt is írta neki, hogy mivel nincs jól, egész éjjel vigyáznia kellene a fiúra.

A nő kifakadt, hogy a férfi exe még mindig beleszól az életükbe, és minden estéjüket tönkreteszi.

Egy csendes vacsorát akartam mindkettőnknek, és most csalódott vagyok, mert ismét hagyta, hogy a volt párja azt tegye, amit akar

– írta.

A nő megírta a történetét a Redditen, és elég vegyes fogadtatásban volt része.

Egyesek szerint a barátjának kell lépnie, hogy hivatalos felügyeleti megállapodást kössön a gyerek anyjával, mások szerint viszont a nő nem kényszerítheti arra a férfit, hogy közte és a gyereke között válasszon.

Ez egy olyan csata, amit soha nem fogsz megnyerni!

– írta egy felhasználó.

Egy másik kommentelő szerint Will gyenge, nem tud nemet mondani az exének, azt gondolhatja, hogy mostani párját könnyebb meggyőzni. Azt tanácsolta a nőnek, hogy álljon a sarkára, és megnyugtatta, hogy jól tette, hogy kiviharzott az étteremből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik