Élet-Stílus

Nagyon fura a tartós kapcsolat és a jó szex titka egy pár szerint

Amikor elmesélik valakinek, az az első kérdés: válófélben vagytok?

Lynda Labi az angliai Welwyn Garden Cityben él férjével, Bennel. Két gyerekük van: egy négyéves fiuk és egy kétéves kislányuk. Lyndáék tizenöt éve házasok – azért ez már viszonylag hosszú idő, hogy legyen tapasztalatuk arról, mi a boldog párkapcsolat titka.

Szerintük az, hogy külön alszanak.

Mármint egy lakásban, csak külön szobában. Amikor a 38 éves nő elmeséli ismerősöknek vagy idegeneknek, hogy nem alszanak együtt férjével, mindig az az első kérdés, hogy válófélben vannak-e.

Épp ellenkezőleg: szerinte épp ettől működik jól a házasságuk.

Már a kapcsolat elején sem aludtak együtt: az első két évben külön laktak, Lynda általában átment Benhez vacsorázni, aztán rendszerint szeretkeztek, majd a férfi hazavitte őt. Az összeköltözés után eleinte próbálkoztak egy nagy franciaágyban együtt aludni, de nem vált be a dolog, pár hét után úgy döntöttek, külön szobában töltik az éjszakát.

A 39 éves férfit zavarták a zajok, még Lynda szuszogása is, a nő pedig utálta, hogy osztozni kell a paplanon – mesélték el a Sun brit bulvárlapnak.

A közös ágy gondolata annyira távol áll tőlük, hogy még a nászéjszakájukat is külön ágyban töltötték a szállodában; a nászútjukon, Japánban pedig eleve külön hotelszobát béreltek.

Lynda arról is őszintén beszélt, hogy mit jelent a különalvás a szexuális életükre nézve: általában hetente háromszor szeretkeznek, és az, hogy külön szobában alszanak, spontánabbá teszi a szexuális életüket, és lehetőséget ad arra, hogy olykor váratlanul betoppanva meglepjék egymást (akár a fürdőszobában), ami külön izgalomfaktort jelent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik