Élet-Stílus

Százezer kommentet kapott a jóképű rabló körözési fotója

Ezek után nem volt nehéz kézre keríteni.

Nem sok esélye volt Jonathan Cahillnek.

A 37 éves brit férfi ellen körözést adott ki a West Yorkshire-i rendőrség. Cahill tavaly szeptemberben szabadult a börtönből, miután betöréses lopásért kiszabott büntetésének egy részét letöltötte, ám mivel nem tett eleget a feltételes szabadlábra helyezés szigorú követelményeinek, a hatóságok most szerették volna újra rácsok mögött látni.

A rendőrség a Facebookon és a Twitteren is publikálta a férfi letartóztatásakor készült fényképet – és ezek után a közösségi oldalakon elszabadultak az indulatok.

A különböző platformokon közel százezer komment született a témában, jellemzően nőktől, akik azzal vicceltek, hogy segítenek megtalálni a feltűnően jóképű, kékszemű 180 centi magas Cahillt – de aztán nem adják a hatóságok kezére.

Idézünk néhány hozzászólást:

Hagyjátok rám, megtalálom!

Van itthon bilincsem.

Ha megtalálom, megtarthatom?

A rendőrség, miután sikerült Cahillt kézre keríteni, – vélhetően az egyre erősebb kommentek miatt – törölte az eredeti bejegyzést.

A Washington Post szerint ugyan a West Yorkshire-i rendőrség nem erősítette meg, hogy a fotó mémmé válása segítette a hatóságokat, de ettől még tény, hogy az őrült nagy online felhajtás révén a rendőrségi felhívás sokszor annyi emberhez jutott el, mint ahányan általában találkoznak hasonló körözési információval, így Cahill nem is maradhatott sokáig szabadlábon.

A férfit „A wakefieldi Jeremy Meeks-ként” emlegetik. Ha valakinek nem mond semmit ez a név, segítünk: ő szintén a körözési fotójáról lett híres annak idején:

Kapcsolódó
Megjelentek a legszexibb exbűnöző első modellfotói
Színészi munkákat is kínálnak neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik