Élet-Stílus

Alee: Időbe telik, mire mentálisan rendbe teszem a múltat

RTL Klub
RTL Klub
A tavalyi X-Faktor győztese Instagramon beszélt mélypontjáról.

Balázs Alex, azaz Alee élete hatalmasat változott azóta, hogy tavaly megnyerte az X-Faktor jubileumi évadát. A nehéz körülmények közül érkező énekes korábban elmondta, hogy a műsornak hála nemcsak szakmai fejlődésben lehetett része, de rálelt a lelki békére is, és már látja maga előtt a jövőjét.

A jelek szerint Alee az elmúlt időszakban ismét nehézségekkel nézett szembe. A fiatal énekes Instagramján számolt be arról, hogy bár úgy tett, mintha minden rendben lenne, és a kötelező köröket lefutotta a közösségi oldalán, ezt leszámítva nem volt túl aktív. Úgy érzi, időre van szüksége ahhoz, hogy visszataláljon magához és fejben rendbe tegye a dolgait, kiiktatva maga körül minden negativitást.

Nem tudok mindenkinek megfelelni a zenémmel, a külsőmmel, a személyiségemmel. Nem is akarok! Most egy olyan Aleet fogtok kapni, aki azt csinálja ami ő, amit szeret, amit boldogan motiváltan csinál. Csak kell/kellett egy kis idő, hogy visszataláljak magamhoz. Úgyhogy ne csüggedjetek, készülnek az új zenék, csak időbe telik mire mentálisan rendbe teszem a múltat és a jelent ami kísért néha. Veletek maradok és csinálom amihez a legjobban értek, magamat adom és zenélek, leszarva a negatív embereket és a negativitást magam körül

– írja Alee, hozzátéve, hogy esze ágában sincs feladni, és hálás a rajongók támogatásáért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alex Balázs (@alee__music) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik