Élet-Stílus

Tortával és jégkrémmel ünnepelték meg egy problémás rab elszállítását a floridai zsaruk

Nassau County Sheriff's Office
Nassau County Sheriff's Office
Megtartotta kollégáinak tett ígéretét egy floridai sheriff: egy nehéz időszak lezárulta után jégkrémmel és tortával vendégelte meg az embereit. Azt ünnepelték meg, hogy végre elszállítottak a felügyeletük alól egy különösen problémás fogvatartottat.

A gyilkosságért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Kimberly Kesslert (képünkön) január 28-án, pénteken szállították át a Nassau megyei börtönből egy floridai, állami börtönbe, ahol az életfogytig tartó büntetését tölti majd – írja egy helyi hírportál.

Kessler három és fél évet ült le a megyei börtönben, és arról volt hírhedt, hogy minden lehetséges módon igyekezett megkeseríteni az őrei életét. Gyakori szokása volt például dobálózni, vagy mindent összekenni a saját székletével. A nőt szoros, 24 órás felügyelet alatt kellett tartani, nehogy öngyilkosságot kövessen el, és folyamatos orvosi ellátást is igényelt.

Kesslert január 27-én ítélték életfogytig tartó börtönbüntetésre Joeen Cummings, fodrásznő meggyilkolásáért. A háromgyerekes Cummings 2018-ban, anyák napján tűnt el, és a holtteste azóta sem került elő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik