Élet-Stílus

Otthagyta a negyedmillió forintot érő táskáját egy jótékonysági boltban, véletlenül eladták

Google Street View
Google Street View
Az RSPCA elismerte a hibát, most megpróbálják megtalálni, ki vihette el a táskát.

Egy nő az RSPCA jótékonysági boltban nézelődött az angliai East Finchley-ben. Egy pillanatra kirohant a gyerekeihez, de mire visszatért, eltűnt a táskája – írja a Mirror.

A nő a Balenciaga márkájú táskát 564 fontért (Kb. 239 ezer forint) vette a Harrodsban, ezért különösen fájt neki, hogy nem találta.

Kiderült, hogy a személyzet azt hitte, hogy adomány és véletlenül eladták a táskát, az eredeti ár töredékéért.

Azt mondták neki, hogy egy vásárló megkérdezte tőlük, hogy mennyibe kerül, ők pedig szokás szerint mondtak egy irányárat, majd megkötötték az üzletet.

Úgy gondolom, hogy tisztában kellene lenniük, hogy milyen termékeket árusítanak a boltban, és árcédulát is kellene tenni rájuk

– mondta a tulajdonos, akit különösen bosszantott, hogy több értéke is benne volt a táskában, például a kulcsai. A személyzet azt mondta, nem néztek bele, mivel azt hitték, hogy üres.

Az RSPCA végül elismerte, hogy bár nem állt szándékukban rosszat tenni, nagyon sajnálják a dolgot. Azt nem árulták el, hogy pontosan mennyiért adták el a táskát.

A bolt közzétett egy felhívást, amelyben arra kérik a táska vásárlóját, hozza vissza a terméket, hogy visszaadhassák a jogos tulajdonosának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik