Élet-Stílus

Rubint Réka: Kimentem az erdőbe, ahol senki nem lát, ott ordítva, nyüszítve sírtam

Youtube / Palikék világa by Manna
Youtube / Palikék világa by Manna
Annak idején úgy vészelte át Schobert Norbi hónapokon át tartó lábadozását, hogy a gyerekeik ne lássák rajta a kétségbeesést.

Kemény időszakot élt meg a Schobert család tavaly augusztusban, miután a fitneszguru egy napon futás után rosszul lett, és összeesett a kapujukban. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, mint kiderült, sztrókot kapott. Schobert Norbi azonban már évekkel korábban is komoly beavatkozáson esett át, 2012-ben életmentő műtétet végeztek nála, miután komplikációk léptek fel a szívbillentyű-korrekcióját követően.

Rubint Réka akkor és tavaly nyáron is elmozdíthatatlan támészként állt férje mögött. Az edző a minap Palik Lászlóék Három igazság című műsorában mesélt arról, hogyan vészelte át annak idején Norbi betegségét úgy, hogy a gyerekeik semmit sem észleltek a szenvedéseikből. Mint elmondta, az akkor még kicsi gyerekek érdeklődtek az apjuk felől, ő azonban csak az első műtét után készült boldog fotókat mutatta meg nekik, tudván, hogy a férje valójában megterhelő utókezelés alatt áll, és még az evés is nehézségeket okoz neki.

Sem otthon, sem a vendégeim előtt nem tudtam és nem is akartam sírni. Akkor kerültem egyébként közel nagyon a futáshoz. Amikor kimentem az erdőbe futni, ahol senki nem lát, ott ordítva, nyüszítve sírtam. Ott tudtam kiadni magamból azt a kétségbeesett fájdalmat, ott tanultam meg fát ölelni, ott tanultam meg azokat az energiákat mozgatni, amik egyszerűen segítettek túlélni ezt a kétségbeesést

– mondta.

Félelmét a férjéhez sem vihette be, ezért mindig frissen mosott hajjal, energiával telítődve érkezett meg hozzá, vitt neki reggelit, ebédet és vacsorát is, bár a fitneszguru nehezen tudott csak enni, mert a gyógyszerektől vérzett a nyelve. Három hónapos lábadozása alatt 18 kilót fogyott, ám végül sikerült meggyógyulnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik