Élet-Stílus

Tömegek kérlelik „Vlady Daddy-t” Instagramon, hogy fújja le a háborút

Alexei Nikolsky\TASS via Getty Images
Alexei Nikolsky\TASS via Getty Images
Putyin Instagram-oldalát ellepték a háborút ellenző kommentek. Arra kérik Putyin aput, ne háborúzzon, vagy legalább várja meg az Euphoria következő részét.

Túlzás nélkül állítható, hogy az utóbbi hetekben az egész világ Oroszországra, illetve Ukrajnára figyel. Sajnos valós a veszélye annak, hogy háború robban ki a szomszédban, ami egyes szakértők szerint alapjaiban rengetheti meg az egész világot.

A veszélyt az internet népe is érzékelte már, egyesek azonban még most is igyekeznek humorral elütni a dolgot, miközben mégis kifejezésre juttatják, hogy nem akarnak háborút. Erre jó példa az a jelenség, ami Vlagyimir Putyin Instagram-oldalán tombol. Bizonyára kevesen vannak, akik a szabadidejükben a kommenteket olvasgatják az orosz elnök fotói alatt, szerencsére azonban egy TikTok felhasználó készített egy rövid összefoglalót arról, miként próbálják meggyőzni „Vladyt” arról, hogy ne rohanja le Ukrajnát.

Hé, bébi, ne háborúzz😍❤️

 

Légyszi, várd meg az Euphoria következő részét🥺🥺🥺👉👈

 

Nem vagy önmagad, tudom, hogy te jobb van ennél!

 

Hé, Vladdy Daddy, légyszi ne robbantsd ki a harmadik világháborút💕🤞🤞🤞😊😊😊

 

Putyin apu, kérlek fújd le a háborút😢😢😢

 

Vlady Daddy állj! 🥺Ez nem te vagy!😭💔💔💔

Ilyen és ehhez hasonló kommentekkel van tele a kommentmező az orosz elnök legutóbbi posztja alatt, ami egyébként nem is a témával kapcsolatos, Putyin itt arról számol be, hogy találkozott a téli olimpiára készülő orosz csapat sportolóival.

Mindannyiunk érdekében reméljük, azért a kommentek olvasására is maradt elég ideje, hátha végül meglágyul a szíve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik