Élet-Stílus

Kirúgtak egy New York-i színésznőt, mert nem tetszett neki, hogy egy temetés miatt lezárják az utcákat

„Mi van, ha valaki szívrohamot kap? Senki nem fog tudni jönni érte, mert egy kurva rendőr meghalt!”

Elbocsátotta egyik színészét az egyik New York-i színház, miután a nő egy sokakat megbotránkoztató videót posztolt a TikTok-ra.

A Ladbible szerint a 22 éves Jacqueline Guzmant az hozta ki a sodrából, hogy az elmúlt hét végén New York több utcáját is lezárták egy rendőr temetési szertartása miatt. A fiatal színésznő az egyik lezárt részen sétált végig, amikor a videót készítette, amiben részletesen kifejtette, miért tartja ostobaságnak a lezárást.

A felvételen olyan érvek hangzanak el, miszerint „nem kellene lezárni a fél várost, mert meghalt egy zsaru, valószínűleg azért, mert rosszul végezte a munkáját”, illetve „naponta ölnek meg fiatalokat mindenfajta ok nélkül, mégsem zárjuk le értük a várost”, valamint „ez kibaszott nevetséges, mi van, ha valaki szívrohamot kap? Senki nem fog tudni jönni érte, mert egy kurva rendőr meghalt”.

A videó rövid idő alatt nagyon sokakhoz jutott el, nem meglepő módon Guzman munkahelyén, a Face to Face Films nevű társulatnál is látták, és a legkevésbé sem nyerte el a tetszésüket. Közleményükben jelezték, teljességgel elítélik azt a hangnemet, ahogyan Guzman megnyilvánult az elhunyt rendőrrel kapcsolatban, így kénytelenek megszüntetni a színésznő munkaviszonyát.

A teljesség kedvéért a Ladbible azt is megírta, hogy az elhunyt rendőr, Jason Rivera a társával, Wilbert Morával együt egy tűzharcban vesztette életét a hónap elején Harlemben. Rivera temetésén több száz gyászoló jelent meg, így a lebonyolítás szempontjából indokoltak voltak a lezárások.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik