Élet-Stílus

Kanye West szerint miatta nem szivárgott ki Kim Kardashian egy másik szexvideója

Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Saját kezűleg szerezte meg a laptopot, amin a felvételek voltak.

Kanye West egy magazinnak adott interjút a napokban, amiben arról beszélt, hogy hála neki, nincs több intim videója Kim Kardashian exének, amely napvilágot láthatna. A történet előzménye, hogy Kardashian a Ray-J nevű exbarátjával készítettek egy szexvideót, mely később nyilvánosságra került, miután kiszivárogtatták. A videó megjelenése után hamar beindult Kardashian karrierje, a Keeping Up With The Kardashians realityvel.

A Page Six lap szerint volt még más felvétele is Kardashianról az exének, amit Kanye West szerzett meg.

Visszaszereztem a felvételt, én magam mentem el egy este, hogy elhozzam Ray-J laptopját. A repülőtéren találkoztunk, felszálltam egy éjszakai járatra, és reggelre átadtam Kimnek a videót, aki nagyon megkönnyebbült

Ezután még arról is beszélt, hogy exfelesége sírva fakadt, annyira megkönnyebbült a hír hallatán, West szerint pedig ez pontosan jelképezi azt, hogy Kardashiant csak kihasználták, és áruként tekintettek rá. Kim Kardashian sajtósa szerint viszont a laptopon nem találtak új intim felvételeket, csak azokat, amelyek a Mexikóba tartó repülőgépen készültek, és azokat megsemmisítették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik